“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 ARALIK 2010, Persembe 21:42 tarihinde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP EDİRNE İL BAŞKANI GENCAN: ''PARTİMİZE YAKIŞAN ŞÖLEN HAVASINDA BİR KURULTAY YAPACAĞIZ''

CHP Edirne İl Başkanı Nejan Gencan, CHP 15. Olağanüstü Kurultayı'nın 18 Aralık Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacağını belirtti.
CHP EDİRNE İL BAŞKANI GENCAN: ''PARTİMİZE YAKIŞAN ŞÖLEN HAVASINDA BİR KURULTAY YAPACAĞIZ''    Gencan, CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'ye yakışır bir kurultay yapacaklarını belirtti.
     Kurultay sonrası genel seçim çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Gencan, ''Partimize yakışan şölen havasında bir kurultay yapacağız. Kurultayda parti meclis üyelerinin seçimi yapılacak. Ben şimdiden kurultayın partimize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
     Ankara'da partisinin 22. dönem milletvekilleriyle bir araya geldiklerini anlatan Gencan, eski milletvekillerinin birbirini görme fırsatı bulduğunu belirtti.
     Gencan, Ankara'da Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile de 15-20 dakika görüşme fırsatı bulduğunu, Kılıçdaroğlu'nun Edirne halkına selamlarını gönderdiğini söyledi.
     Gencan, 11 Aralık Cumartesi Günü saat 14.00'te CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum ve Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Özpolat'ın CHP Edirne İl başkanlığını ziyaret edeceğini belirtti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali