“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 18 Nisan 2012, Çarşamba 21:21 tarihinde eklendi. 982 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İçimde Astar Var

Polis balosunda sahneye çıkan Sibel Can, elbisesine dikkatle bakan Orhan Gencebay'a böyle seslendi
İçimde Astar Var Türk Polis Teşkilatı'nın 167'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamındaTürk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV), önceki akşam Çırağan Sarayında 30. Geleneksel Polis Balosu'nu düzenledi.
 
HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEDİ

TEYEV Başkanı Maral Öztekin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın ev sahipliği yaptığı baloya katılanlar Sibel Can'ın şarkılarıyla eğlendi. Sahneye, Orhan Gencebay'ın sunumu eşliğinde çıkan Can, yeni ve eski albümlerinden sevilen parçalarını seslendirdi.
 
TEYEV'in gecesinde beşinci kez ve yine hiçbir ücret almadan sahne alan Can, kendisini izleyen Gencebay'a bir ara "Öyle kötü kötü bakma, içimde astar var" diyerek takıldı. Gecenin sonunda ise 30'uncu yıl için özel hazırlanan dev bir pasta kesildi.
 
SİBEL CAN SABA'NIN, DAHA ÖNCE SABA DA ECE'NİN KALÇASINI ELLEMİŞTİ"

Geçtiğimiz ay konuk ettiği Ece Vahapoğlunun kalçasını elleyen Saba Tümer: "Oh taş gibi olmuş valla. Anlamaları için ellemek lazım Ece" demişti.
 
"ÇOK GÜZELDİ DAYANAMADIM"

Sibel Can, yeni albümü 'Meşk'in tanıtımı için Saba Tümer'in programına konuk olduğu zaman da birlikte dans ederlerken Saba Tümer'in kalçasını elleyen Sibel Can "Lokum gibisin" demişti.
 
Can, bu durum karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Saba Tümer'e "Çok güzeldi, dayanamadım" diye bir açıklama yapmıştı.
 

 

 

 


Sabah : http: //www.sabah.com.tr
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali