“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 13 Nisan 2012, Cuma 13:45 tarihinde eklendi. 793 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gül'den Çarpıcı 28 Şubat Yorumu

Gül'den Çarpıcı 28 Şubat Yorumu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 28 Şubat Soruşturması kapsamındaki arama ve gözaltılarla ilgili ilk kez konuştu.
Gül'den Çarpıcı 28 Şubat Yorumu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dün başlayan 28 Şubat dönemine ilişkin gözaltılar ve devam eden soruşturmaya ilişkin bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 28 Şubat Soruşturması kapsamındaki arama ve gözaltılarla ilgili "Yakın siyasi tarihimizin bir ara dönemi olduğunu hepimiz biliyoruz. Hafızalarımızda hala tazedir. Dolayısıyla böyle bir olağanüstü dönemde yaşanan hukuksuzlukları takip etmek de ve bununla ilgili hukuki sürecin başlaması da tabiidir. Bunu böyle görmek gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

"SURİYE'Yİ YÖNETENLER İÇİN SON FIRSATTIR BELKİ..."

Suriye'de yaşanan iç karışıklıklar ve son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin de fikirlerini beyan eden Cumhurbaşkanı, Annan planını desteklediğini ve Esed yönetiminin bu şansı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini savundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suriye'deki gelişmelere ilişkin "Kofi Annan'ın başlattığı sürecin başarılı olması herkes için çok iyi olur. Bunu çok iyi değerlendirmek lazım. Suriye için de Suriye'yi yönetenler için de bu çok iyi bir fırsattır, son fırsat belki de" dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali