“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 13 Nisan 2012, Cuma 12:57 tarihinde eklendi. 905 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKP Emek Verenler Yok Sayıldı

AK Parti Edirne İl Danışma Kurulu Toplantısına, partide büyük hizmetleri geçmiş insanların çağırılmadığı iddiaları büyük eleştirilere neden oldu. İlçe Başkan adayı OKUR: Partiye emek verenler yok sayıldı. Ak Parti'de geçtiğimiz hafta sonu yapılan Edirne İl Danışma Meclisi toplantısı bitti, ama tartışmaları bitmedi.
AKP Emek Verenler Yok Sayıldı

AK Parti Edirne İl Danışma Kurulu Toplantısına, partide büyük hizmetleri geçmiş insanların çağırılmadığı iddiaları büyük eleştirilere neden oldu.

İlçe Başkan adayı OKUR: “Partiye emek verenler yok sayıldı.”

Ak Parti’de geçtiğimiz hafta sonu yapılan Edirne İl Danışma Meclisi toplantısı bitti, ama tartışmaları bitmedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun da katıldığı toplantıya, partinin birçok önemli isminin çağrılmadığını iddiası gündemi meşgul ederken, bu konuya en sert açıklama ilçe başkan adayı olan Mustafa OKUR’dan geldi.

Parti Menfaati diyerek olası kongrede yaşanacak büyük bir gerilime son vermek amacıyla ilçe başkanlığından çekildiğini ifade eden Mustafa OKUR “Ben ki bu parti ilçe başkan adayıydım. Ve partim için adaylıktan çekildim. Ancak bana hiç kimse teşekkür bile etmedi. Ben ve bu konuda partiye çok önemli hizmetler yapan, partiye maddi, manevi destek veren birkaç arkadaşım çağrılmadı. Bunu kabul edemem. Dedi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali