“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 26 KASIM 2010, Cuma 22:41 tarihinde eklendi. 871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

çerkezköy eceviti anmaetkinliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı, Shp Eski Genel Başkanı, Eski Başbakan Yardımcısı Ve Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın Chp Gençlik Kolları´nan Düzenlediği ´ecevit´i Anma´ Etkinliğine Katılmak Üzere Çerkezköy´e Gelerek, Bir Zamanlar Siyasi Rakibi Olan Chp Ve Dsp´nine Eski Genel Başkanı Ve Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit´i Anlattı.
çerkezköy eceviti anmaetkinliği CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı Özmen Oral programın açılış konuşmasını yaptı. CHP´nin 3. Genel Başkanı Bülent Ecevit´in 6 Kasım 2006´da aramızdan ayrıldığını belirten Özmen Oral, Ecevit´in farklı ve çok yönlü bir siyaset adamı olduğunu söyledi.
    Bülent Ecevit´in hayatının sonuna Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kaldığını ve savunduğunu belirten Özmen Oral, Ecevit´in hem Trük siyaseti açısından, hem de CHP açısından çok önemli bir isim olduğunu söyledi.
KENDİMİZİ ANLATAMIYORUZ ÖZELEŞTİRİSİ
    1 Mart Tezkeresi´nin CHP´nin muhalefeti ile red edildiğini fakat buna AKP´nin sahip çıktığını beiirten Karayalçın, 2009 ylında CHP Heyeti´nin AKP´yi ziyaret ederek, ´Darbe ile ilgili Anayasa´na ne varsa kaldıralım. Buna TSK İç Hizmet Kanunu´nun 35. maddesi dahil´ teklifinde bulunuyor, fakat aradan zaman geçiyor bunu biz halka iyi anlatamıyoruz şimdi AKP ´Demokrat´, biz ise ´Darbeci´ oluyoruz halkın gözünde" dedi.
    "Eğer iktidara talipsek kendimize çeki düzen verip, öz güvenimizi ortaya koymalıyız" diye sözlerini tamamlayan Murat Karayalçın, konuşmasını alkışlar ile tamamladı ve Lale Düğün Salonu önünde ´Beyaz Güvercin´ uçurduktan sonra Çerkezköy´den ayrıldı

 

haber TRAKYA22.COM çerkezköy muhabiri ömür topaç

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali