“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 24 KASIM 2010, Carsamba 16:01 tarihinde eklendi. 593 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bakan Gönül de 2 komutanı açığa aldı

İçişleri Bakanı Atalay'ın bir generali açığa almasının ardından Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de 2 komutanı açığa aldığı ortaya çıktı...
Bakan Gönül de 2 komutanı açığa aldı  

İçişleri Bakanı Beşir Atalay,  Balyoz soruşturmasında ismi geçen Jandarma Tümgeneral Halil Helvacıoğlu’nu açığa aldı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de geçtiğimiz pazartesi günü itibariyle Tümgeneral Gürbüz Kaya ve Tuğamiral Abdullah Gavremoğlu'nun da açığa alındığını açıkladı.

CUMHURİYET TARİHİNDE BİR İLK
İçişleri ve Milli Savunma Bakanı'na TSK personeli hakkında verilen açığa alma yetkisi Cumhuriyet tarihinde ilk kez kullanıldı.

3 GENERAL BAKANLARIN EMRİYLE AÇIĞA ALINDI
Star gazetesinin haberine göre;
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Balyoz davası sanığı ve çok sayıda fişleme dosyasında imzası bulundugu iddia edilen Tümgeneral Halil Helvacıoğlu'nu açığa aldı. Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de Tümgeneral Gürbüz Kaya ve Tuğamiral Abdullah Gavremoğlu'nu açığa aldığı açıklandı.

Gönül: Tümgeneral Kaya ve Tuğamiral Gavremoğlu pazartesi açığa alındı 
Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gözler Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'e çevrildi. Tümg. Helvacıoğlu hakkında İçişleri Bakanı’nın verdiği açığa alma kararının, aynı durumdaki Tümg. Gürbüz Kaya ve Tuğamiral Abdullah Gavremoğlu hakkında da Milli Savunma Bakanlığı tarafından uygulandığı ortaya çıktı. Bakan Gönül, bu sabah Tümg. Kaya ve Tuğamiral Gavremoğlu'nun pazartesi günü itibariyle açığa alındıklarını söyledi.

Erdoğan'a Gediktepe'de brifing veren komutan
Tümgeneral Gürbüz Kaya, 12 askerin şehit düştüğü Gediktepe'de Başbakan Erdoğan'a brifing veren komutan olarak biliniyor.


enson haber

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali