“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Mart 2012, Cumartesi 11:20 tarihinde eklendi. 630 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehmet Akif'i Anlatıp Madalyaları Kaptılar

Mehmet Akif'i Anlatıp Madalyaları Kaptılar Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri çerçevesinde resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında, Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu öğrencilerinin beşi dereceye girdi
Mehmet Akif'i Anlatıp Madalyaları Kaptılar Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri çerçevesinde resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında, Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu öğrencilerinin beşi dereceye girdi.

Yarışmada birinci olan öğrencilere, 12 Mart 2012 Pazartesi günü Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde yapılan törende Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk tarafından ödülleri verildi.

Resim yarışmasında 2. kademe öğrencilerinden Hüsna Coşkan birinci; şiir yarışmasında 1. kademe öğrencilerinden Pelin Zehra Şakir birinci, Ali Üçüncüoğlu ikinci, 2. kademe öğrencilerinden Ravza Çekiç ikinci, kompozisyon yarışmasında ise 2. kademe öğrencilerinden Beyza Gök ikinci oldular.

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Hakan Eroğlu, "Bu yıl yeni açılan okulumuzda, öğrenci ve öğretmenlerimizle yarışmalara önem veriyoruz. Sene başından beri planlı ve özverili bir çalışmanın semerelerini alıyoruz. Bu bağlamda yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimiz ile onlara rehberlik eden öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali