“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 12 Mart 2012, Pazartesi 11:41 tarihinde eklendi. 741 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu,

İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 91 Yılı Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, "İstiklal Marşı Türk milletinin manevi ruhunda yanan bağımsızlık ateşidir" dedi.
Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, "İstiklal Marşı Türk milletinin manevi ruhunda yanan bağımsızlık ateşidir" dedi.

Cankaloğlu, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 91. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, istiklal Marşının TBMM'de milli marş olarak kabul edildikten sonra Anadolu'nun her köşesinde büyük bir kabul görerek heyecanla okunduğunu anımsattı.

İstiklal Marşı Türk milletinin manevi ruhunda yanan bağımsızlık ateşi olduğunu ifade eden Cankaloğlu, "Dünya alem bilmelidir ki bu ateş dünya var oldukça yanmaya devam edecektir. Bugüne kadar bu ateşi söndürmeye çalışanların gayretleri nasıl boşa çıktıysa bundan sonra da beyhude bir çaba olarak kalacaktır. Milletimizin tüm hissiyatına tercüman olan bu marşı yazdığı için milli şairimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, Allah'tan rahmet diliyoruz."

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali