“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Mart 2012, Cuma 19:04 tarihinde eklendi. 1100 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Halkı Kaçakçı DEĞİLDİR!!!

CHP Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN 25 Ocak 2012 tarihinde vermiş olduğu soru önergesine cevap gelmediğinden dolayı haber merkezimize bir takım açıklamalarda bulundu. GÜRKAN söz konusu açıklamasında şu ifadelere yer verdi :
Edirne Halkı Kaçakçı DEĞİLDİR!!!  


 Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, Bakanlar Kurulu Kararıyla yurtdışına çıkış girişlere 4 defa ile sınırlandırılma getirin Bakanlar Kurulu Kararı ile ilgili TBMM de yapmış olduğu Basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

25 Ocak 2012 tarihinde konu ile ilgili olarak vermiş olduğum soru önergeme hala cevap verilmemiştir. Aynı zamanda yapılan yanlış uygulamanın geri alınması ile ilgili olarak ta olumlu bir gelişmenin gerçekleşmemesi dolayısıyla İktidarı bir kez daha uyararak yaptıkları yanlıştan bir an önce geri adım atması için basın toplantısı düzenlediğini belirten Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, Edirne halkı ekonomik olarak ta zarar görmeye devam etmektedir dedi.

AKP Hükümetinin almış olduğu bu benzeri yanlış kararlarını kabul etmemiz mümkün değildir. Edirne halkına, aynı zamanda yabancı ülkelerin vatandaşlarına da kaçakçı olarak bakan bu tür kararları tüm yurttaşlarımızın çok iyi değerlendirmesi gerekmektedir. Hemen hemen her alanda, Hükümet yapmış olduğu uygulamalarla vatandaşların cebine gözünü dikmiş bulunmaktadır. 11 Ocak 2012 günü 28170 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararının amacı sadece devlete gelir sağlamaktır. Bugün sağlıkta yapılan düzenlemelerle değişik başlıklar altında vatandaşın cebinden para alan Hükümet, eczanelere, hastanelere tahsilât görevi vermiş, kendisi de vatandaşın maaşından yaptığı kesintilerle sağlığı özelleştirmiş, hastaları da müşteri olarak görmeye başlamıştır. Hastalanan vatandaş eczaneye, hastaneye para ödemekte ve birde maaşından para kesilmektedir.

Hükümet için her şey gelir artırıcı bir işlemdir. Yurt dışına çıkış girişlere getirilen kısıtlamanın ve alınan maktu verginin mantıklı bir izahı yoktur. Bu uygulamadan geri adım atılmasını Edirne halkı adına talep ediyorum diyen Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, bu vesileyle değerli hemşerilerime en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.rl

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali