“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Şubat 2012, Salı 15:47 tarihinde eklendi. 913 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akciğer Kanseri Değil

Akciğer Kanseri Değil Bel Fıtığı Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, dayısının akciğer kanseri olduğu iddialarına cevap verdi.
Akciğer Kanseri  Değil Türk sinemasının önemli Oyuncularından Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, dayısının sağlık durumuna ilişkin bazı söylentiler olduğunu hatırlatarak "Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Başka bir rahatsızlığı da yok" dedi.

İnanır, dayısı Kadir İnanır'ın, Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde yaklaşık bir saat önce beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Kadir İnanır'ın bir saatlik ameliyatın ardından servise alındığını ve durumunun çok iyi olduğunu belirten Levent İnanır, "Dayım Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin çeşitli söylentiler çıktı, bazı abartılar yapıldı. Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Ondan önce de ciğerlerini biraz üşütmüştü. Şu anda durumu iyi. Başka bir rahatsızlığı da yok" dedi.

KANSER İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım, Bodrum Hâkimi, Katırcılar, Tatar Ramazan, Karılar Koğuşu gibi klasiklerle Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Kadir İnanır'ın akciğer kanserine yakalandığı iddia edilmişti.

Habertürk'ün haberine göre yakın dostu Saffet Ulusoy'un cenazesine katılmayan Kadir İnanır'a geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle hastanede biyopsi yapıldı.

Gazeteye göre doktorların hastalık haberini vermesiyle Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural ve aile fertleri şoke oldu. İnanır da tedavi için Üsküdar'da özel bir hastaneye yattı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali