“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 21 Şubat 2012, Salı 11:30 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsrailliler Türkiye'yi Sildi

İsrailliler Türkiye'yi Sildi İsrail'de yapılan anket, İsraillilerin, "bedava" olsa bile tatili Türkiye'de geçirmek istemediklerini ortaya çıkardı.
İsrailliler Türkiye'yi Sildi İsrail'de gerçekleştirilen bir anket, Türkiye'nin en az tercih edilen turizm destinasyonu olduğunu ortaya çıkardı.

İsrail'de gerçekleştirilen bir anket çalışması, Türkiye ve İsrail arasında son dönemde artan siyasi gerilimin turizmi de doğrudan etkilediğini gözler önüne serdi.

Ankete katılanların yüzde 77'si Türkiye ile İsrail arasında ciddi siyasi kriz sürerken tatillerini "bedava" olsa bile Türkiye'de geçirmek istemediklerini belirtti. Türkiye ve İsrail arasında siyasi kriz başlamadan önce İsrailliler için en gözde tatil destinasyonlarından biri Türkiye'ydi.

İsrail'in büyük gazetelerinden Yedioth Ahronoth'a göre, Ocak ayında gerçekleştirilen bir anket, İsraillilerin, eskiden favori bir tatil yeri olarak gördükleri Türkiye'den hala uzak durmayı tercih ettiklerini gösterdi.

Türkiye, aslında artık İsraillilerin en az tercih ettiği turizm destinasyonu oldu. Bu arada, ankete katılanlara, seyahatin ödenmesi halinde de Türkiye'ye gidip gitmeyeceği sorusuna yüzde 77'si gibi büyük bir çoğunluk, "hayır" yanıtını verdi.

Haberde soruya "evet" diyenlerin arasında "erkekler, gençler ve laiklerin" ağırlıkta olduğuna dikkat çekildi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali