“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 Şubat 2012, Perşembe 19:48 tarihinde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eskinin mezbeleliği şimdinin güzelliği

Eskinin mezbeleliği şimdinin güzelliği
Eskinin mezbeleliği şimdinin güzelliği

Meriç'e bağlı Yakupbey köyünün içinden geçen ve yıllardır mezbelelik olarak etrafa çirkin bir görüntü arzettiği gibi zaman zaman gerek insanlar, gerek hayvanlar ve gerekse araçlar için tehlike arzeden köyün deresi uzun uğraşlardan sonra şimdi nihayet istenilen görüntüye kavuşturuldu.


AK Parti Meriç İlçe Başkanı ve aynı zamanda Meriç eski İl Genel Meclis Üyesi Ali ALAN ve Yakupbey Köy muhtarı Gürol ARICI'nın gayretleri sonucu yapılan çalışmalar sayesinde söz konusu dere özüne kavuşmuş oldu.
Yapılan çalışmalarla ilgili olarak kendisiyle görüştüğümüz AK Parti Meriç İlçe Başkanı Ali ALAN, İl Genel Meclis Üyeliği yaptığından dolayı köylerin sorunlarını yakından bildiği için gerekli resmi yerlere ulaşmakta zorluk çekmediğine işaret ederek dere konusunda köy muhtarı Gürol ARICI'dan gelen istek ve talepleri yerine getirerek derenin ıslahını gerçekleştirdiklerini beyan etti.
Gerek hükümet ve gerekse devletin herhangi bir hizmet için bütün imkanlarını kullanabildiklerine dikkat çeken Başkan Ali ALAN ;
“Vatandaşlarımızın gerek Meriç ilçe merkezinde ve gerekse köylerde şahsi ve toplumsal sorunlarını büyük bir sorumlulukla çözmeye çalışıyoruz.

Malumunuz mevsim kış olduğundan belki şimdilik ara verdiğimiz çalışmalar olmuştur, ancak ilk yaz üstü başlayacağımız çalışmalarla Meriç ve köylerinin çehresini değiştirmek için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi.

trakya22 haber merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali