“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 06 Şubat 2012, Pazartesi 16:46 tarihinde eklendi. 853 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Baransu'dan Erdoğan'a Yasak İlişki İması

Baransu'dan Erdoğan'a Yasak İlişki İması Taraf muhabiri Mehmet Baransu, "dindar gençlik' açıklaması yapan Başbakan'a öyle bir karşılık vermiş ki.
Baransu'dan Erdoğan'a Yasak İlişki İması Gazeteciler.com - Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Başbakan Erdoğan'ın "dindar gençlik yetiştirmek istiyoruz" sözlerini sert bir dille eleştirdi.

"Siz önce partinizi dindarlaştırın..." diyerek eleştirilerine başlayan Baransu AK Partili vekiller ve bakanların da içinde olduğu çeşitli açıklamalarda bulundu. Öyle ki Baransu "Dinle hiç ilgisi olmayan yaşantılarına odaklanın. Hatta o konuşmayı size hazırlayan ekibe bakın. Yani partinizi önce dindarlaştırın" dedi.

İşte o sözler:

"Sayın Başbakan, siz dindar gençlik yetiştirmeyi boş verin; bazı partililerinizin (ki içinde bakan, milletvekili gibi üst düzey isimler var), dinle hiç ilgisi olmayan yaşantılarına odaklanın. Hatta o konuşmayı size hazırlayan ekibe bakın. Yani partinizi önce dindarlaştırın.

Bu isimlerden bazılarının devirdikleri çamların sizin de kulağınıza kadar geldiğini biliyorum. Emine Hanım'a bazı eşlerin yaptığı şikâyetler gibi. Sekreter, kadın, para ilişkisine odaklanın.

Günah kişiseldir ama siz dindar gençlik diye açıklama yapınca aklıma bunlar geldi. Siz partinizi dindarlaştırın, bizi bize bırakın."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali