“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 05 Şubat 2012, Pazar 16:20 tarihinde eklendi. 908 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne'deki Uluslararası Güreş Kampı Sona Erdi

Edirne'deki Uluslararası Güreş Kampı Sona Erdi Haber: Edirne'deki Uluslararası Güreş Kampı Sona Erdi Resmi büyütmek için tıklayın Edirne Güreş İl Temsilciliği'nin 2012 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Güreş Kampı sona erdi.
Edirne'deki Uluslararası Güreş Kampı Sona Erdi Edirne Güreş İl Temsilcisi Habil Kara, 28 Ocak tarihinde Edirne Aliço Güreş Eğitim Merkezi'nde başlayan kampa, Edirne'den 40 sporcu, Bulgaristan'ın Dimitrovgrad Güreş Kulübü'nden de 17 sporcunun katıldığını belirtti.

Kampa davet edilen Ukrayna'nın İzmail Güreş Kulübü ile ülkedeki kötü hava koşulları ve grip salgını nedeniyle katılamadığını aktaran Kara, şöyle devam etti:

"Kampın amacı güreşçilerimizi Türkiye şampiyonalarına en iyi şekilde hazırlamak, sporcularımızın uluslar arası tecrübelerini arttırmak ve iki ülke arasındaki dost ilişkilerini geliştirmek. Kampa katılan Bulgaristan'ın Dimitrovgrad Güreş Kulübü son 4 yılın minik erkekler 12 - 13 yaş ve minik erkekler 14 - 15 yaş grubunun Bulgaristan Şampiyonu.

Kadrolarında Yıldız Milli Takımı'nda yer alan 3 sporcu bulunuyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl Ağustos ve Ekim aylarında Edirneli güreşçiler Bulgaristan Dimitrovgrad kentinde 2 hafta kamp yapmışlardı. Kampın gerçekleştirmesini sağlayan Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'a teşekkür ediyorum."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali