“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 25 Ocak 2012, Çarşamba 18:32 tarihinde eklendi. 726 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fransa'ya Tepkisini Böyle Gösterdi

Hayrünnisa Gül'ün Çankaya Köşkü'nde vereceği yemeğe Fransa Büyükelçisi'nin eşi davet edilmedi.
Fransa'ya Tepkisini Böyle Gösterdi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisina Gül Ankara'da görev yapan üst düzey kadın yöneticileri Çankaya Köşkü'nde bir araya getiriyor.

Hayrünnisa Gül, Ankara'da görev yapan kadın büyükelçiler, büyükelçi eşleri ve uluslararası kuruluşların kadın temsilcileriyle yarın öğle yemeğinde bir araya gelecek. Bu davete sadece Fransa Büyükelçisinin eşi katılmayacak.

Alınan bilgiye göre, Türkiye'deki yabancı kadın diplomatlar ve diplomat eşleriyle zaman zaman bir araya gelen Hayrünnisa Gül, yarın daha geniş kapsamlı bir buluşma gerçekleştirecek. Çankaya Köşkü'nde verilecek öğle yemeğine Türkiye'deki kadın büyükelçiler, büyükelçi eşleri ve AB, BM gibi uluslararası kuruluşların kadın temsilcileri davet edildi.

Ancak, Fransa Senatosu'nun Ermeni iddialarına ilişkin yasayı onaylamasına tepki olarak, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili'nin eşi Sabine Bili yemeğe davet edilmedi.

Basına kapalı gerçekleşecek ve yaklaşık 90 kişinin davetli olduğu yemekte Hayrünnisa Gül'ün, konuklara hitaben yapacağı selamlama konuşmasının ardından yemeğe geçilecek.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali