“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 24 Ocak 2012, Salı 21:00 tarihinde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP HAVSA İLÇE KONGRESİ YAPILDI

21.01.2012 Cumartesi günü saat:13:00’te Havsa düğün salonunda yoğun katılım ile Havsa MHP ilçe Başkanlığına Av. Süleyman Ferhatoğlu seçilmiştir. Birlik beraberlik içerisinde olan MHP mensupları ve Ülkücüler iktidar olmak için gönül seferberliği başlattıklarını ilan etmişlerdir
MHP HAVSA İLÇE KONGRESİ YAPILDI

       MHP Havsa İlçe Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu: yapmış olduğu konuşmada Çiftçimizin ve köylümüzün dertlerini dile getirerek hep canına okuyorlar köylünün, etini, sütünü yok pahasına elinden alıyorlar. Hem de Bu köylü cahil, verimli üretim yapamıyor diyerek, yurtdışından canlı hayvan ithal etmeye başladılar.

        Resmen bitiriliyor köylü, yok ediliyor. Buğdaya, pancara, pamuğa gir.. Aynı. Onun için hapislere düşüyor köylü onun için haciz yiyor. Onun için traktörünün borcunu ödeyemiyor. Onun için satıyor tarlasını, bahçesini. Kendi kendine yeten 7 ülkeden biriydi burası. Şimdi artık köylüsü bile kendi kendine yetemiyor.

         MYK Üyesi MHP eski Milletvekili Sayın Cemaleddin Uslu yapmış olduğu konuşmada ‘’ Başta ABD olmak üzere dünyanın önemli güç merkezleri, Türk ekonomisinin dümenine geçerek, AKP üzerinde Türkiye’yi kontrol altına almışlardır. Milliyetçi Hareketin iktidarında; Türkiye’nin markalar üretmesi, tarım ve sanayi ürünlerinin dünya pazarına girmesi için projeler üretecek ve kamu destekleri sağlayacaktır.

        Milliyetçi Hareketin iktidarında; Milletimizin başı dik olacak, devlet güçlü, millet zengin olacaktır. Her geçen dakika Türkiye’nin lehine işlemektedir. Türkiye’nin kurtuluşu AKP hükümetinden kurtulmaya bağlıdır’’ dedi.

       MHP İl Başkanı Zakir Topdur’da yaptığı konuşmada; davası büyük olanın, imtihanı ağır olur. Ülkücü insan, güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen insandır. Ülkücünün kalbi bir bahçe gibidir. Orada mutlaka bir şeyler bitecektir.. O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler biçsin.

         Ülkücüler gibi ne vatanlarını karşılıksız sevebilirler ne de Allah yolundan menfaat görmeden hizmete talip olabilirler. Bizim vatan sevgimiz kulağımıza okunan ezan ile başladı, arkamızdan okunan sela ile bitecek.

        Selam olsun ülküsünü yürekten yaşayanlara Allah’ın izni ile aradığımız çıkış kapısını bir gün mutlaka önümüze tüm aydınlığı ile açılacağını göreceğiz.

          MHP Havsa İlçe Başkanı Süleyman Ferhatoğlu Yönetim Kurulu; Hasan Doğru, Hasan Aktaş, Ömer Sacit Sakarya, Ali Çınar, Yılmaz Sönmez, Sedat Serdaroğlu, Sezer Özen, Mestan Özer, Muammer Tuncel, Tolga Çetinkaya, Hasan Şenol, Ahmet Erener, İbrahim Domurcuk, Necati Öztürk

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali