“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 22 Ocak 2012, Pazar 17:21 tarihinde eklendi. 981 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu Açıklaması

"CHP'li bir vekil arkadaşım bana, 'hiç tereddütünüz olmasın 10 yıl daha iktidarsınız' söyleminde bulundu" dedi.
AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu Açıklaması

"CHP'li bir vekil arkadaşım bana, 'hiç tereddütünüz olmasın 10 yıl daha iktidarsınız' söyleminde bulundu" dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, 

"CHP'li bir vekil arkadaşım bana, 'hiç tereddütünüz olmasın 10 yıl daha iktidarsınız' söyleminde bulundu" dedi. 

Müezzinoğlu, AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmada, ağlayarak siyaset olmayacağını,   Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın siyaset dönemi içerisinde bir gün dahi ağlayarak siyaset yapmadığını söyledi. 

Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemlerde bir defa bile 'Hükümet bana yardım etmiyor' demediğini ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti: 

"Ağlayarak siyaset yapılmaz. Edirne'deki yerel yönetimler, 'Yok efendim hükümet bana yardım etmiyor' gibi ifadelerle kendilerini savunuyorlar. Edirne'nin imkanları, Kırklareli'ye dahi yeter ama yönetimlerde  yok. Yalnız istemek, yalnız eleştirmek oda yetmiyorsa birde üzerine iftira atmak var. Edirne'ye yazık etmeye kimsenin hakkı yok. 

Kendine inanırsan milletine güvenirsen hiç tereddüt etme, bu millette, inancında sana yanlış yapmaz. Ama bunların kendi içindeki sürtüşmeden millete hizmet edecek vakitleri de yok. CHP'li bir vekil arkadaşımbana, 'hiç tereddütünüz olmasın 10 yıl daha iktidarsınız' söyleminde bulundu. O cümleyi söyledikten sonra, 'bunu başka bir yerde söyleme inkar ederim' dedi. Bende 'bunu da söylerim' dedim. 'Onu da inkar ederim 'dedi. Bu kadar da rahatlar yani." 

CHP'lilerin vatandaşları değil koltuklarını düşündüklerini ifade eden Müzezzinoğlu, AK Parti 'ninvatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirtti. 

"Milletin derdi bizim derdimizdir" diyen Müezzinoğlu,"Şimdi kurultay yapacaklar ya, işte kavga edecek bir konu daha buldular. CHP'nin, millet derdi yok. Bunların derdi, o Baykal'ın yanında yer alacak Baykal onu farklı yere taşıyacak. Diğeri Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alacak. Öbürü Önder Sav'ın yanında yer alacak. Gel babam git babam koltuk savaşı. Bunların millet derdi yok. Bunların derdi koltuk. Bizim derdimiz milletir. Milletin derdi bizim derdimizdir" şeklinde konuştu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali