“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 26 Aralık 2011, Pazartesi 18:18 tarihinde eklendi. 964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKP BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN AMA BEYNİ DIŞARIDA OLAN BİR PARTİDİR

MHP Edirne İl Başkanı Zakir TOPDUR son günlerde kamuoyunda Manşetlere düşen haberlerde Türkiye'ye yönelik Tehditler Üzerine haber merkezimize yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
AKP BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN AMA BEYNİ DIŞARIDA OLAN BİR PARTİDİR

 

İran ve Suriye haftalardır Türkiye'yi tehdit ediyor. Başkomutan sıfatı taşıyan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den tepki yok, Başbakan Erdoğan'dan bir tepki yok, AKP'nin bakan ve milletvekillerinden tepki yok… Yani ortada Türk devletinin iradesini gösterecek hiç kimse yok…

            Bu tehditlerin ciddiyetini bölgemizde yaşananlara bakarak değerlendirebiliriz. İran her hafta bir yetkilisi aracılığıyla Füze Savunma Sistemi'nin Malatya'ya kurulması nedeniyle Türkiye'yi tehdit ediyor. Türkiye'yi yöneten tüm kademe suspus… Türkiye'den "Dünya Lideri yarattık" diyerek birbirini gazlayanlar daha İran ve Suriye'nin tehditlerine cevap verebilmiş değil… Komşun tehdit edecek "ne oluyor?" diye soramayacaksın ama "Dünya Liderliğinden" bahsedeceksin… Tipik bir AKP komedisi bu…

             En önemlisi de, İran ve Suriye'den aldığımız tehditlerin kendi milli bir meselemizle ve menfaatlerimizle alakasının olmamasıdır. ABD ve İsrail ikilisinin ruh hastalıklarıyla ürettikleri hedefler için bu tehditlere maruz kalmamızda AKP'nin Türkiye'ye yaşattığı büyük bir zafiyettir.

            İran ve Suriye üzerindeki hedeflere taşeronluk yapmanın rezaletini, İran ve Suriye'nin tehditlerine boyun eğmekte duble rezalet haline dönüştürmüştür.

           AKP her manada çuvallamış durumdadır. Hıristiyan ve Yahudi ittifakının oluşturduğu küresel çeteye Müslümanları karşısına alarak, onların topraklarının işgaline yardım ederek hizmet etmektedir.

           İran ve Suriye üzerindeki baskılarda rol almayı buralara "demokrasi, özgürlük" getirmeyi amaçladıklarını söyleyerek pazarlayan AKP, milyonlarca kişinin bu yolda ölümüne henüz izahta bulunmuş değildir. İşgal ederek demokrasi, öldürerek özgürlük getiren Batı'ya kuyruk olmak ve taşeronluk yapmak AKP'nin siyaset mesleği olmuş durumdadır.

          İran ve Suriye kendi ülkelerinin Batı karşısında Afganistan, Irak, Libya, Mısır, Tunus durumunu yaşamamak için Türkiye'yi tehdit etmektedir. Türkiye'yi yönetenler ABD-İsrail yanında saf tutunca ve onların hedefi için Füze Savunma Sistemini Malatya'ya yerleştirince onlardan tehdit almak zaten kaçınılmaz olmuştur.

        ABD, AKP'ye Suriye ve İran konusunda büyük bir baskı yapmaktadır. AKP içinde yaşanan kaosta herhalde buna bağlı gelişmektedir. ABD sabırsızlanmakta ve AKP içindeki dengeleri yerinden oynatarak şantaj yapmaktadır. Türkiye, İran ve Suriye'ye yönelik gerçekleşecek bir saldırıda rol alırsa, Türkiye'nin batağa tam saplanması tam manasıyla olacaktır.

        Komşu ile savaş demek, canımızın yanması demektir. Birde kimin uğruna yanacağı ise daha büyük acıdır. AKP şuursuz bir şekilde BOP yolunda yürüyor, bu duruma dur diyecek sadece Türk milletidir.

          AKP bu topraklarda yaşayan ama beyni dışarıda olan bir partidir. Milli beyinler bu durumu bertaraf için toplanmalı ve güç oluşturmalıdır.

         Türkiye'de adım adım gelen bu tehlikeyi MHP'den başka gören hiçbir güçte yoktur.

                                                                                                                              Zakir TOPDUR

                                                                                                                              MHP İL Başkanı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali