“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Aralık 2011, Cuma 19:10 tarihinde eklendi. 707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahırdan Kaçan İnek Evin Çatısından Mutfağa Düştü

Edirne'nin Enez İlçesi'nde ahırından kaçan bir inek yolla aynı seviyede olan Fevziye Çevik'e ait müstakil evin çatısına çıktı.
Ahırdan Kaçan İnek Evin Çatısından Mutfağa Düştü Edirne'nin Enez İlçesi'nde ahırından kaçan bir inek yolla aynı seviyede olan Fevziye Çevik'e ait müstakil evin çatısına çıktı. Hayvanın ağırlığına dayanamayan çatı çökünce inek evin mutfağına düştü. Belediye ekipleri tarafından evden çıkarılan ineğin sağ arka bacağının kırıldığı belirlendi.

Enez İlçesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, Gazi Ömerbey Mahallesi'nde büyükbaş hayvancılık yapan bakan Cengiz Vardar'a ait ahırdan bir inek kaçtı. Olayı fark eden Vardar ineği yakalamak için peşinden koştu. İnek, Plaj Caddesi'ne geldiğinde yolla aynı seviyede bulunan Fevziye Çevik'e ait olan müstakil evin çatısına çıkarak kaçmaya çalıştı. Bir süre çatının üzerinde dolaşan inek, ağırılığa dayanamayan çatıdaki eternit ve tahtaların kırılması sonucu evin mutfağına düştü. Bu sırada evin başka odasında bulunan Fevziye Çevik, gürültüyü duyarak koştuğu mutfakta düşen ineği görünce şaşkına döndü. Ev sahibinin ihbarıyla gelen polis memurlarının da şaşkınlıkla izlediği inek daha sonra belediye ekipleri tarafından evden çıkarılarak, sahibi Cengiz Vardar'a teslim edildi.

Ev sahibi Fevziye Çevik, yan odada oturduğu sırada önce çatıdan sesler geldiğini daha sonra bir gürültüyle ineğin mutfağına düştüğünü söyleyerek ineğin sahibinden şikayetçi oldu. Cengiz Vardar ise ineğinin ahırdan kaçtığını ve yakalamaya çalıştığını ifade ederek evde meydana gelen zararı karşılayacağını söyledi.

Polis şikayet üzerine soruşturma başlatırken, veteriner hekim kontrolünden geçen ineğin ise sağ arka bacağında kırık meydana geldiği belirlendi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali