“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 18 Kasım 2011, Cuma 21:32 tarihinde eklendi. 913 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKPARTİ’den protokol ziyareti

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı göreve başladıktan sonra ilk protokol ziyaretlerini yapmaya başladı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Edirne Valisi Gökhan Sözer ve Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’i ziyaret etti.
AKPARTİ’den protokol ziyareti

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte önce Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’i makamında ziyaret etti. Başsavcı Yiğitbilek’e Merkez İlçe Başkanlığı görevini aldıktan sonraki süreci değerlendiren Özülkü, protokol ziyaretlerinin araya giren Cumhuriyet Bayramı ve Kurban Bayramı nedeniyle geciktiğini belirterek, tek tek Yönetim Kurulu üyelerini tanıştırdı. Ziyarette öncelikli olarak yapımı bitmek üzere olan Adalet Sarayı konuşuldu. Adalet Sarayı’nın Edirne için güzel bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başsavcı Yiğitbilek, adalet mekanizmasının işlevini sağlamakta bu binanın sağlıklı bir ortam sağlayacağını belirtti.

Yönetim Vali’yi şaşırttı

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özülkü ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Vali Gökhan Sözer’i makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret esnasında Vali Sözer, yönetimin genç isimlerden oluşmasının umut verici olduğunu ifade etti. AK Parti yöneticilerinin genç ve her birinin kendi alanında söz sahibi olabilecek yeterlilikte olmasının şaşkınlığını açıkça dile getiren Vali Sözer, genç insanların sivil toplum kuruluşlarında söz sahibi olmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, yönetimi ile birlikte önemli bir misyonu yerine getirmek için yola çıktıklarını belirterek, “Yönetim Kurulumuzda siyasete yeni girmiş çok sayıda insan var. Bunun yanı sıra siyasette uzun mücadeleler vermiş bu mücadeleleriyle takdir toplamış arkadaşlarımız da var. Yönetim Kurulumuzu kamuoyuna deklare ettiğimizde pek çok kişinin şaşkınlığını ve takdirini gözlemledik. Kamuoyunda oluşan intiba genç ve gelecek vadeden isimlerin bir arada olduğu yönetim şeklinde oldu. Sorumluluğumuzun farkındayız. Bu farkındalıkla azimle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. Özülkü ve beraberindekiler Valilik ziyareti sonrasında protokol ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali