“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 03 Kasım 2011, Perşembe 17:15 tarihinde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Kırklareli'nde pencereden girdikleri bir evden bilgisayar, cep telefonu ve cüzdan çalan 3 kişi, ev sahibinin otomobilini de alarak kaçtı.
Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı Kırklareli'nde pencereden girdikleri bir evden bilgisayar, cep telefonu ve cüzdan çalan 3 kişi, ev sahibinin otomobilini de alarak kaçtı. Evden çıkarken sokaktaki güvenlik kamerası tarafından görüntülenen zanlılar, Edirne'de polis tarafından yakalandı.

İstasyon Mahallesi Sungurbey 2'nci Sokak'taki bir apartmanda bulunan 24 yaşındaki E.B.'ye ait daireye dün sabaha karşı 04.30 sıralarında pencereden giren 3 kişi, evde bulunan diz üstü bilgisayar, cep telefonu ile ev sahibine ait cüzdan ve otomobilin anahtarlarını alarak evden ayrıldı. Sokaktaki güvenlik kameraları tarafından 22 AF 450 plakalı otomobilleriyle birlikte görüntülenen zanlıların kimlikleri tespit edildi.

Zanlılar, yaşadıkları Edirne'de polis tarafından yakalanarak çaldıkları otomobille birlikte Kırklareli polisine teslim edildi. Evden çalınan bilgisayar, cep telefonu ve cüzdan da bulundu. Kırklareli Hayrettin Yesin Polis Merkezi'nde verdikleri ifadede suçlamaları reddeden zanlılar 32 yaşındaki M.A.A., 29 yaşındaki Y.A. ve 32 yaşındaki R.E. çıkarıldıkları mahkeme tarafından eve zorla girme ve gasp suçlarından tutuklanarak Kırklareli E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali