“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 24 Ekim 2011, Pazartesi 22:05 tarihinde eklendi. 594 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Otomobil Bariyere Çarptı 3 Ölü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin bariyere çarpması sonucu 3 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.
Otomobil Bariyere Çarptı 3 Ölü Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin bariyere çarpması sonucu 3 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah 05.00 sıralarında Marmara Ereğlisi girişinde meydana geldi. İddiaya göre 21 yaşındaki Erbay Yıldırım ile arkadaşları 22 yaşındaki Onur İşalır, 39 yaşındaki Özcan Eren, 15 yaşındaki Burak Arın ve 19 yaşındaki Halim Karakaş ile birlikte Tekirdağ'a eğlenmeye gitti. Eğlencenin ardından sabah saatlerinde 59 EH 841 plakalı otomobille Çorlu'ya doğru yola çıkan arkadaşlar, sürücü Erbay Yıldırım'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Marmara Ereğlisi girişinde yolun solundaki bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan Onur İşalır, Özcan Eren ve Burak Arın arka camdan yola fırlayarak olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Yaralanan sürücü Erbay Yıldırım ile yolcu Halim Karakaş ise olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Cumhuriyet savcısı olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Aracın hızlı olduğu ve yolda fren izinin de bulunduğu belirtilirken araç içinde ve yolda bulunan bira şişeleri kaza tutanağına geçildi. Cesetler otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

 

 

 

(Doğan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali