“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 Ekim 2011, Pazar 20:39 tarihinde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu Belde de İMAM VE ÖĞRETMEN Sıkıntısı Var

Öğretmen Ve İmamı En bol Olan Ülkeyiz Ama Atama yapılamıyor.
Bu Belde de  İMAM VE ÖĞRETMEN Sıkıntısı Var  

Edirne İli Meriç İlçesi Subaşı Beldesi. Bir Köşeye atılmış İlgisizlikten yakınan Nüfusu 2500 olan Belde de yaklaşık 4 aydır İmam yok Okullar açıldı öğretmen sıkıntısı var.
Konuyla İlgili trakya22.com un sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Sayın Hasan Çatalkaya Konuyla İlgili Gerek İl müftülüğüyle Gerekse İlçe milli Eğitimle Görüştüklerini İmam Ataması İçin Beldenin Yüksek bir puanı gerektiren imam olması gerektirdiğini ve bugünlerede ilçe müftülüğünden atama haberinin geleceğini belirtti.İlkokulumuz 2. Sınıfında benimde kızım okumakta Öğretmen ataması yapıldı geçen hafta derslere girdi fakat bu hafta 2 gündür rahatsız olan öğretmen okula gelemedi.Öğretmen sıkıntımız giderildi.Öğretmenin ataması valilikte onay beklemekte onay alırsa kadrolu öğretmenimizde olacak.İmam için ben tekrar ilçe müftülüğüyle görüşücem sanırım en yakın zamanda imamımızda göreve başlayacak.1 Kasım 2011 tarihinde tekrar yeterlilik sınavı var bu sefer yeterli puanı bulan imamın subaşı beldesinde görev alacağını umuyorum.
Subaşı Belediye başkanımızın konunun hassaiyetinin bilincinde olduklarını ve gerekli yazışmaların üst makamlara iletildiğini ve takipçisi olduklarını söyledi.

trakya22.com haber merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali