“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ekim 2011, Pazartesi 22:09 tarihinde eklendi. 943 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Size AKP Baksın

Tekirdağ, Çorlu ilçesinde yağan sağanak yağmurun ardından bir çok ev ve iş yerini su basarken, CHP,Çorlu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Gümüş’ün “Size Ak Parti Baksın” şeklinde sözler ifade ettiğine dair mahalle sakinlerinin iddialar tüyleri ürpertti.
Size AKP Baksın

 Çorlu’da iki gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken, alt yapısı yetersiz olan mahallelerde bir çok ev ve iş yerini su bastı. Kemalettin Mahallesi, Kemaller Yolu, Küme evler mevkiinde şiddetli yağıştan dolayı evi ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Kenan Aytekin gece yarısı 12 -30 sularında belediyeden yardım istemesine rağmen ekiplerin ancak sabaha karşı saat 06 sıralarında geldiğini belirterek yaşanan duruma isyan etti. Aytekin yaptığı açıklamada; “Gece yarısından sonra evin içi diz boyu su altında kaldı. Belediyeyi en az 10 kez aradım. Burası imarlı bir yer olmasına rağmen alt yapısı yok. Polisten ve jandarmadan yardım isteyince yardım ancak sabaha karşı geldi. Üst taraflara asfalt dökülüyor. Bizim buraya mıcırı bile zor getirtebiliyoruz. Seçimlerde Şu an evde kullanılabilecek durumda hiçbir eşyam kalmadı” dedi.

Oyu kime attıysanız size onlar bakasın!

  Çorlu’da yaşanan bu trajedinin altında siyasi çekişmelerin olduğunu belirten Hüseyin Yamaner isimli mahalle sakininin anlattıkları insanın kanını donduracak bir hal aldı. Yamaner açıklamasında; “ Çorlu Belediye meclis üyesi Yusuf Gümüş’e mahallenin sorunlarını daha önce bir çok kez anlattık. O da bize siz oyunuzu Ak Partiye atıyordunuz, size onlar baksın. Genel seçimlerde bu mahalleden CHP ye oy çıkmadı. Sinop mahallesine bir şey yok dediler. Yusuf Gümüş şu an gelsin burada açıkça konuşurum. Yollar çamur içerisinde. Yürümek nerdeyse imkansız” dedi.

Belediye herkesi kucaklamalı!

  Yaşanan sel felaketinden sonra bölgede inceleme yapan Ak Parti Belediye Meclis üyesi Muzaffer Aslan vatandaşların tepkileri üzerine; “Seçilene kadar Ak Parti . CHP vardı. Seçildikten sonra Bütün partileri, vatandaşları kucaklayan bir belediye olur. Bu saatten sonra bunlar konuşulmaz, icraat konuşulur. Konuşulması yapılması gerekende budur” dedi.

  12. Haziran genel seçimlerinde Ak Parti Milletvekili adayı olan ve şu an Ak Parti Tekirdağ Milletvekilliği görevini sürdüren Özlem Yemişçi'nin seçim çalışmalarında afişlerde kullandığı bayanın aynı mahallede oturması dikkat şekti. Milletvekili Özlem Yemişçi'den yardım isteyen bayan "Seçimlerden önce bize söz vermişti. Sıkıntılarımız sorunlarımıza lütfen kulak versin" dedi.

 

 

trakya22 haber merkezı  Abdurrahim Yıldırım

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali