“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Ekim 2011, Cumartesi 23:01 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NASIL BAKARSANIZ, ÖYLE GÖRÜRSÜNÜZ, ÖYLE DÜŞÜNÜR VE ÖYLE YAZARSINIZ

M.Ali Terzioğlunun bu haftaki yazısı Evet Efendim, nasıl bakarsanız, öyle düşünür ve öyle görür ve yazarsınız! Samimiyetine, delikanlılığına inandığım, “ilke” bazında iyi anlaştığımızı sandığım bir “dost” um, ne yazık ki, fanatizminin kurbanı oluyor, iki de bir.
NASIL BAKARSANIZ, ÖYLE GÖRÜRSÜNÜZ, ÖYLE DÜŞÜNÜR VE ÖYLE YAZARSINIZ İlk ve en yakın örneklerden biri, dostumun Türkçemize yerleşmiş benim de karşı olduğum yabancı kelimelere karşı duruş hassasiyetinden kaynaklanan yazısıydı.Türk Dil Bayramı vesilesiyle kaleme aldığı köşe yazısında, örneklerle “dilimize girmiş” yabancı kelimelere örnek veriyor, tenkit ediyor, ironi yapıyor, diğer taraftan da bu vesile ile hükümet erkânına “çakıyor”, tebrik mesajı bile yayınlamadılar, diye!

 

Ama o da ne?! Başta sayın Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı’nın mesajları sökün ediyor, konu ile ilgili, peşi peşine! Dostum, farkında olmadan , tabirimi mazur görsün, ofsayda düşüyor!

Diğer bir konu ise “taşımalı eğitim” ile ilgili yazısı.Okuyamayanlar için özetlersek; Akardere Köyü’müzde, köyün AKP’ ye oyu düştüğünden dolayı, ceza olarak taşımalı eğitim vesilesiyle okullarının eğitim-öğretime kapatıldığını, B.Gerdelli  Köyü’ne, öğrencilerini taşımak zorunda bırakıldıklarını, daha iyi eğitim alabileceklerine inandıkları SÜLOĞLU İLKÖĞRETİM  Okulu’na verilmediklerini, yazının demanı okumak için tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali