“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 01 Ekim 2011, Cumartesi 19:47 tarihinde eklendi. 828 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hasmını Sokak Ortasında Vurdu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 29 yaşındaki Hasan Karataş, önceden aralarında husumet olan 24 yaşındaki Orbay Başak'ı sokak ortasında ruhsatsız tabancayla vurarak ağır yaraladı.
Hasmını Sokak Ortasında Vurdu Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 29 yaşındaki Hasan Karataş, önceden aralarında husumet olan 24 yaşındaki Orbay Başak'ı sokak ortasında ruhsatsız tabancayla vurarak ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçan Karataş, polis ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan Hasan Karataş ve Orbay Başak, Kunduracılar Çarşısı'nda karşılaştı. Aralarında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Karataş, belindeki ruhsatsız silahını çekerek Başak'a bir el ateş edip bacağından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Sağ bacağından yaralanan Orbay Başak, olay yerine çağrılan 112 Acil ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başak, ilk tedavisinin ardından atar damar ve kılcal damarlarının zarar görmesi nedeniyle Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise silahla adam yaralama olayına karışan Hasan Karataş'ı görgü tanıklarının verdiği eşkal ve doğrultusunda, saat 05.00 sıralarında Efes Yolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonu karşısındaki alt geçitte, olayda kullanılan silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Geceyi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren Karataş, işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece 'ateşli silahla adam yaralamak' suçundan tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

dha

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali