“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 30 Eylül 2011, Cuma 22:38 tarihinde eklendi. 713 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'li Ören: Her Ay Diyarbakır'da Olacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekilli Hasan Ören, bundan sonra her ayın bir gününü Diyarbakır'da geçireceğini söyledi.
CHP'li Ören: Her Ay Diyarbakır'da Olacağım Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekilli Hasan Ören  bundan sonra her ayın bir gününü Diyarbakı 'da geçireceğini söyledi.

Parti yönetimi tarafından milletvekili çıkaramadıkları 33 ile görevlendirme yapıldığını anlatan Ören  kendisine de Diyarbakır n verildiğini belirtti. Ören "İki gündür Diyarbakır da arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diyarbakır  gerçekten de zor bir bölge. Diyarbakır içerisinde yaşandığı zaman anlaşılabilecek bir bölge. Manisa dan Diyarbakır kolay görünebilir veya Manisa dan Diyarbakır a bakış farklı olabilir. Ama asıl Diyarbakır dan Ege nin nasıl göründüğü, Akdenizn, Tekirdağ ın, Kırklareli nin nasıl göründüğü önemli. Bundan böyle her ay burada olmaya çalışacağım. Diyarbakır halkıyla iç içe olmanın olumlu olacağını inanıyorum." dedi.

Bdp nin Meclis'e geri dönme kararının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Ören halkın iradesinin yansıdığı yerin Meclis olduğunu ve ancak sorunlarının o çatı altında çözülebileceğini söyledi.

 

 

cha

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali