“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Eylül 2011, Pazartesi 14:45 tarihinde eklendi. 839 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediyeyi alamadılar Görevden alındılar

Yaklaşık 2.5 yıl sonra yapılacak olan mahalli seçimler öncesi Edirne bölge Belediyelerini almayı hedefleyen AK Parti Teşkilatlarda revizyona gidiyor.
Belediyeyi alamadılar Görevden alındılar

Günlerdir siyasi arenada görevden alınacakları konuşulan AK Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatı Genel Merkez tarafından beklenen bir kararla görevden alınırken buna paralel olarak yine Edirne İl ve Merkez İlçe ile Keşan İlçe Teşkilatları da Uzunköprü ile aynı kaderi paylaştılar.

Uzunköprü İlçe Teşkilatı’nın Genel Merkez tarafından görevden alınmasının birçok haklı sebepleri olduğunu söyleyen AK Parti çevreleri,  yeni atanacak olan Başkan ve yeni yönetimle partinin önünün açılacağını savundular.

Yapılacak olan Belediye seçimlerinde mevcut yönetimlerle Belediyeleri alamayacaklarının istihbaratını sağlam zeminlerden edinen AK Parti Genel Merkezi’nin önümüzdeki günlerde yeni Başkan ve yeni yönetim kurulunu görevlendirerek seçim çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Diğer taraftan AK Parti’ye yakın çevreler Uzunköprü’de Başkan haricinde bazı isimlerin değişmeyerek yeni yönetimde yeniden görev alacaklarını söylüyorlar.

 

 

 

hürgazete

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali