“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 Eylül 2011, Pazar 16:53 tarihinde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okurdan Vekillerine Acı Mektup

trakya22.com köşe yazarımız Selim Bekar bu hafta Okurdan Vekillere isimli yazısı
Okurdan Vekillerine Acı Mektup  

İnsanoğlu çok çabuk nasıl değiştiğini yaşadıkça görme imkânınız olur Derslerde kopya çeken öğrenciler olur ya işte bu gün siyaset arenasında gördüğümüz siyasetçiler aynısını uyguluyor.

       Pek dolambaçlı yazamam yazdığım anlaşılır dille olusun diye çoğu zamanda nokta virgül koymayı uygun görmem tabii ki köşeyi okuyanlar eleştirecek o kadar çok şey ararlar ki bunu emekli olduktan sonra yapacak iç bir işi olmayanlar toplandıkları kahvelerde hükümet kurup hükümet değiştirenler yapıyor.

        Şimdi yazacaklarımı Edirneli seçmenler okusunlar değerlendirsinler 12 Haziran seçimlerde oylarınıza talip olan vekiller ayağınıza kadar gelir dertlerinizi dinler ve çıkarken de elinize kart vizitlerini tutuşturur. Anneciğim, Babacığım, Ablacığım, Kardeşim, telefonum değişmeyecek aradın mı hep açık olacak diye oylarınızı alırlar.

      Türkiye Büyük Millet Meclis kürsüsünden yemin ederken milletin vekili olurlar Bayram kutlamalarını sadece sadece kendi partili olanlara postalarlar postalarken de Mecliste hangi blokta hangi telefonla ulaşacağınızı belirtme lüzumunu duymazlar sadece Bayramınızı kutlayan 4-5- satır yazı

     Bunları neden yazdığıma gelince binlerce vatandaşımız bizlere aynı soruyu soruyor be gazeteci kardeşim nasıl ulaşacağız sayın vekillere? Dertlerimizi kimlere anlatacağız Danışmanlarına mı? Danışmanlar gelip bizim oylarımıza talip olmadı. Danışmanlar gelip köyümüzde yazının devamı yazarımızın köşesinde  http://trakya22.com/kose-yazisi/114/okurdan-vekiilerine-aci-mektup.html tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali