“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 31 Ağustos 2011, Çarşamba 14:00 tarihinde eklendi. 823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edrom Uluslar Arası Toplantılara Katılıyor

AER 3.KOMİTE Kültür, Eğitim, Gençlik ve Uluslararası İşbirliği Toplantısı
Edrom Uluslar Arası Toplantılara Katılıyor

Avrupa Bölgeler Meclisi 3. Komite toplantısı 19 Eylül 2011 tarihinde İstanbul İl Özel İdaresi başkanlığında İstanbul’da yapılacak. Avrupa Bölgeler Meclisi 3. Komite toplantısında kültür, eğitim&öğretim, gençlik, uluslar arası işbirliği ve Roman stratejisi başlıkları hakkında oturumlar düzenlenecek.

 

Roman stratejisi kapsamında AER Roman stratejisi sunumu, Macar ve Türk bölgelerindeki iyi uygulamaların sunumu ve  Avrupalı Romanlar ve yolcu forumu konuları değerlendirilecek. Edirne Roman Kültürünü Araştırma, Geliştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EDROM)  Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç ÇEKİÇ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahattin ULUSOY  bu toplantıya katılacak ve Romanların durumu hakkında konuşma yapacaklar.

22 Eylül 2011, STRASBOURG

Avrupa Konseyi Roman Başkanlar Zirvesi’ne EDROM Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç ÇEKİÇ konuşmacı olarak katılacak.120 ülkeden temsilcilerin katılacağı aynı toplantıya Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Edirne Vali Yardımcısı Ayhan ÖZKAN ve EDROM ekibi katılacak.

Toplantının ana gündemi ileri seviyede Avrupa Birliği’ne entegrasyon ve yerelde ve ulusal alanda uygulanan olumlu politikaların paylaşımı konulu toplantı 22 Eylül 2011 tarihinde Strasbourg’ta gerçekleşecek

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali