“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 Ağustos 2011, Salı 21:40 tarihinde eklendi. 733 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiyenin ,Tehditlerinden Korkmam

Alçak koltuk krizi kahramanı İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayalon'dan sert Türkiye yorumu
Türkiyenin ,Tehditlerinden Korkmam Türkiye ile İsrail arasında ciddi bir diplomatik kriz yaratan "Alçak koltuk" krizi kahramanı İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, "tehditlerden korkmadığını, İsrail'in "mütekabiliyet politikası"nı uygulayacağını belirterek, "İsrail'de bir Türk büyükelçisi yoksa Türkiye'de de İsrailli bir büyükelçi olmayacak" şeklinde konuştu.

Danny Ayalon, İsrail Radyosu ile yaptığı mülakat sırasında Türkiye'nin, gerçekten İsrail'le bağlarını kesmeyi düşünmediğini umduğunu söyledi. Ayalon, "Ankara'da mantık ve çıkarların galip geleceğini ve Türkiye-İsrail ilişkilerini yeniden yola koymanın mümkün olacağını ummalıyız" dedi.

Mülakat sırasında Ayalon, "tehditlerden korkmadığını ve İsrail'in mütekabiliyet politikasını uygulayacağını" belirtikten sonra "İsrail'de bir Türk büyükelçisi yoksa Türkiye'de de İsrailli bir büyükelçi olmayacak" sözlerini kullandı.

Danny Ayalon, Türkiye'nin jeopolitik durumunun, ondan "çok daha fazla alçak gönüllülüğünü gerektirdiği"ni de öne sürdü. - Anka

 

 

 

(Ankara Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali