“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 26 Ekim 2010, SALI 18:30 tarihinde eklendi. 1132 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirneliler buna mı Layık?

Yetkiliklerin Avrupa Kenti diye bahsettiği şehrimizde ayakları çamurdan bir türlü kurtulmayan vatandaşlar , “Bize verilen değer, hak ettiğimiz bu mudur” diye sordular.
Edirneliler buna mı Layık? Yaz döneminde başlayan doğal gaz kazılarının bazı bölgelerde bitmesine ve bozulan yolların ihale edilmesine karşın, çalışmaların başlamadığı cadde ve sokaklarda ayakları çamurdan kurtulmayan vatandaşlar isyan ettiler. Yetkililerin her fırsatta “modern şehir”, “Avrupa kenti” diye bahsettikleri şehrimizde ayakları çamurdan bir türlü kurtulmayan vatandaşlar isyan etti.

Yollarda çamurdan yürüyemediklerini ve çocuklarının okula çamurlu ayaklarla gitmek zorunda kaldığını belirten vatandaşlar, “Avrupa Kenti dedikleri Edirne’nin halkına, yani bizlere yakıştırılan reva görülen bu mudur? Bizler şehrimize doğal gaz gelmesine mutlu olduk ve birçok sıkıntıya sessiz kaldık. Yazın tozdan camlarımızı açamadık, kış gelmesiyle de çamurlu yollarda yürümeye mahkum edildik. Yerel yönetimler vatandaşlarına bunu mu layık görüyor” dediler.

Vatandaşlar, yolların yapılması konusunda kimseden bir talepleri olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Batacağımız kadar çamura battık. Bu saten sonra yapsalar da yapmasalar da önemli değil. Ancak bunları iyi ki yaşadık ve bize verilen değeri öğrendik” dediler.

Edirne Belediye Başkanlığı yetkilileri de yollarda önemli derecede problem olan Abdurrahman Mahallesinin yol yapım ve onarım işin bir süre önce ihale edildiğini, en yakın zamanda da çalışmalara başlayacaklarını kaydettiler.



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali