“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ağustos 2011, Çarşamba 22:07 tarihinde eklendi. 803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adını TABELA koydular

Meriç Meslek Yüksekokulu ile ilgili olarak son günlerde ortaya atılan iddia ve spekülasyonların ardı arkası kesilmezken bu iddiaların ucu yine siyasete dayandırılıyor.
Adını TABELA koydular

 HABERİN DETAYI; 2009 Yerel Seçimlerinin yaklaşması nedense sayın Erol DÜBEK için okulu yine cazip bir hale getirmiş olacak ki politika bu günlerde olduğu gibi yine üniversite konusuna gelmiş. Ne kadar enteresandır ki o günlerde Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Recep Gürkan ilçeye gelerek siyasete alet edileceklerini bilmeden orada bulunan Meriç Derneği (MER-DER) in yöneticilerinin bir kısmının da katılımıyla Sayın Erol DÜBEK’le yemek yemiş ve belediye başkanı ile kahvelerde de birer tur atarak okulun kapanması bir kenara yeni bölümler açılacağı müjdesini de vermiş. Küçük ilçede büyük adam gören halkımızda da ibre tekrar değişivermiş.( 12 Haziran Genel Seçimleri öncesi Erol DÜBEK acaba borç mu ödüyordu Recep GÜRKAN’a? Sonuçta her ikisi de almak istediklerini almış görünüyorlar.)  Yerel seçimler bitmiş, ha açıldı, ha kapandı derken bırakın ilçeye faydasını okulun durumunun belirsizliği artık tüm halkı “Bu şekilde Uzunköprü’ye bağlı kalacağına kapansın daha iyi” der hale getirmiş.  Tabi geçen 6 yıllık süreçte ilk yıl hariç Belediye Başkanı’nın konuyla ilgili ciddi bir çabası olmadığı gibi olanları da “Ben Yaparım” diyerek engellediğini söylüyor halk. Okulun lafını bile duymaya tahammül edemeyen Erol DÜBEK “Kapanırsa kapansın” sözünün ardından   “En büyük zararı ben çekerim. Orayı tekrar Otogar yapmak için bir sürü para harcamam lazım” diye de söylüyormuş.

Sonuç olarak başta Erol DÜBEK olmak üzere halk da  rahatlamış. Neden mi? Trakya Üniversitesi eski genel sekreteri Recep Gürkan’ın milletvekili seçimleri öncesi Meriç için en önemli vaadi bu okul olduğu için.

Şimdi size zahmet yazının başındaki isimleri tekrar okuyun ve bu geçen altı yıl içinde bu filmin içindeki hangi aktör değişmiş onu bir bulun. Bulamazsınız. Sayın Erol DÜBEK’ te, Sayın Erol ÇAKIR’da, Sayın Enver DURAN’da aynı rolde. Ha bir başrol oyuncusu daha eklenmiş. Recep GÜRKAN. Onu da unutmayalım.  Bunun adı siyaset. İşinize gelirse.

 

 

 

hürgazete

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali