“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ağustos 2011, Çarşamba 17:36 tarihinde eklendi. 752 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Araçları Korumak İçin Hortumla Yangına Müdahale Etti

Edirne'de bir tarlada çıkan anız yangını, 10 dönümlük alanın zarar görmesine neden oldu.
Araçları Korumak İçin Hortumla Yangına Müdahale Etti  

Edirne'de bir tarlada çıkan anız yangını, 10 dönümlük alanın zarar görmesine neden oldu. Büyüyen anız yangının park halindeki araçlara sıçramasını engellemek isteyen bir vatandaş da bahçesinden çıkardığı hortumla alevlere müdahale etti.

Fatih Mahallesi 48'nci Sokak'ta bulunan biçilmiş bir tarlada saat 14. 00 sıralarında yangın çıktı. Çocukların kibritle oynadığı sırada çıktığı iddia edilen yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 2 araçla alevlere müdahale etti. İtfaiye erlerinden bazıları dumandan etkilendi. Yangın, yarım saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

BAHÇE HORTUMUYLA MÜDAHALE ETTİ

İtfaiye erleri yangını söndürmeye çalışırken, tarlanın yanındaki sitede oturan 47 yaşındaki Mustafa Tükenmez, alevlerin park halindeki araçlara sıçramasına engel olmak için harekete geçti. Bahçesinden çıkardığı hortumla alevleri söndürmeye çalışan Tükenmez, sönmemiş otlardan bazılarını da ayağındaki terliklerle söndürdü. 10 dönümlük alanın zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma sürüyor

 

DHA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali