“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 03 Ağustos 2023, Perşembe 11:02 tarihinde eklendi. 260 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete'ye göre 52 ilin Emniyet Müdürü değişti. Yeni Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun oldu.
Yeni Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun oldu

Emniyet müdürleri atama kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. 01 Ağustos tarihli resmi gazeteye göre 52 ilin Emniyet Müdürü değişti.

                Kararname ile 52 ilin emniyet müdürü değiştirilirken, bu illerden 24'ünün emniyet müdürü ile Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Ahmen Şengün ve Resul Holoğlu da EGM emrine atandı.

                01 Ağustos 2023 tarihli resmî gazetede yayımlanan karara göre Edirne Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar Emniyet Genel Müdürlüğü Emrine atanırken, yeni Emniyet Müdürü ise Onur Karaburun oldu.

 

Onur Karaburun kimdir?

İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde yapan Onur Karaburun, kazandığı polis akademisinden başarı derecesi ile mezun oldu.

Türkiye'nin farklı birçok bölgesinde görev yapan Onur Karaburun birçok ilçede de ilçe emniyet müdürlüğü görevini yaptı.

 

 

Karaburun, Sarp Sınır Kapısında da 2010-2014 yılları arasında Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı. Edirne'ye atanmadan önce Karaburun, Emniyet Genel Müdürlüğünde Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali