“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 26 Haziran 2023, Pazartesi 12:37 tarihinde eklendi. 302 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'nin 81 il başkanından ortak bildiri

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen 81 il başkanı ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada Kılıçdaroğlu'nu itibarsızlaştırmanın yanlış bir tutum olduğu belirtilirken, değişimin ilkeler bazında gerçeklemesi gerektiğine vurgu yapıldı.
CHP'nin 81 il başkanından ortak bildiri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası parti örgütleriyle ilk toplantısını yaptı. Ağırlıklı şikayet konusu, milletvekili listeleri ve İttifak partilerine verilen milletvekillikleri oldu. Toplantının ardından 81 il başkanı ortak bildiri yayınladı.


Değişimin gerekli olduğu ancak bunun ilke bazlı olması gerektiğine dikkat çekilen bildiride “Genel Başkanımızı itibarsızlaştırmaya yönelik yaklaşımları tasvip etmediğimizin bilinmesini isteriz” denildi.


Kurultay sürecinin fiilen başlatıldığı belirtilen bildiride, "Kişi bazlı kurtarıcı söyleminden kaynaklanan, yapısal ve işleyişsel eksikleri içermeyen değişim taleplerinin sağlıklı bir sonuç doğuramayacağı ortadadır." ifadeleri de kullanıldı.


Bildiride şu ifadeler yer aldı:


“Değişim, albenisi olan sihirli bir sözcüktür. Ancak kalıcı bir değişimi, dönüşümü sağlayacak olan kişilerden ziyade fikirler ve ilkelerdir.

Partimizde Genel Başkanımız dahil hiçbirimiz eleştiriden muaf değiliz. Seçim süreci boyunca hepimizden daha çok çalıştığının bizzat tanığı olduğumuz Genel Başkanımızı itibarsızlaştırmaya yönelik yaklaşımları tasvip etmediğimizin bilinmesini isteriz.”

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali