“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 01 Aralık 2022, Perşembe 12:00 tarihinde eklendi. 592 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EDİRNE TİCARET LİSESİ MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

Edirne Ticaret Meslek Lisesi mezunları, okullarının kuruluşun 78’nci yıl dönümünde bir araya geldi. Tarihi Ticaret Meslek Lisesi’ni de gezen mezunların anıları gözlerinde canlandı.
EDİRNE TİCARET LİSESİ MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

 

Edirne Ticaret Meslek Lisesi mezunları okullarının kuruluşun 78’nci yıl dönümde pilav günüde bir araya geldi. Mezunlar, tarihi Ticaret Meslek Lisesi binasını da gezerek anılarını tazeledi.

1977 mezunu Edirne Ticaret Lisesi’nden Yetişenler Derneği Başkanı Mehmet Çoğ, bu yıl eski okul binasını da mezunların ziyaretine açtıklarını belirtti.

Çoğ, “Bu yıl okulumuzun kuruluşunun 78’nci yılı. Her yıl 25 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz, pilav gününde  bir aradayız. Arkadaşlarımıza bu sene büyük katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Diğer yıllarda da aynı özveriyle, mutlulukla kendilerini pilav gününe bekliyoruz.

 Eski okul binamızı mezunların ziyaretine açtık. Anılar sizi çağırıyor sloganıyla bütün mezunlarımızı eski okulumuzda buluşturduk” dedi.

Emel-Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsmail Erkaraman da bir sonraki pilav gününe tüm mezunları beklediklerini ifade etti.

Erkaraman, “1944 yılında kurulan Ticaret Lisesi, Edirnemizin en köklü 3 lisesinden biridir. Uzun süreden beri okulumuzun mezunlar pilavını ve mezuniyette 40 yılını dolduranlara plaket verme etkinliğini yapıyoruz. Yine uzun süreden beri yapılmayan mezunlar yemeği de dün akşam yapıldı. Bundan sonraki mezunlar pilav gününe tüm mezunlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali