“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 Mayıs 2022, Pazartesi 10:50 tarihinde eklendi. 360 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EDESOB’ta İkinci Kemal Cingöz Dönemi Başladı

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimli genel kurulda, mevcut birlik başkanı Kemal Cingöz tekrardan seçildi.
EDESOB’ta İkinci Kemal Cingöz Dönemi Başladı

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçimli olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Seçimli genel kurula tek liste ile gidildi. Edirne Sanayi Sitesi düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut birlik başkanı Kemal Cingöz’ün tek listesi üyelerin onayına sunuldu.

Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığına Ali Fuat Şeker, Divan Başkan Vekilliğine Süleyman Yaşagör, Divan Kâtip Üyeliklerine ise Göksel Çakman, Mehmet Can ve Mustafa Çakır seçildi.

Divan heyetinin belirlenmesinin ardından 2018 – 2021 yılları arası faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, bilanço gelir gider hesaplarının kabulü tek tek 2 yüz 50 kayıtlı üye tarafından oylandı. Sonrasında yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası gerçekleştirildi. Ardından 2022 – 2025 yılları arasındaki yeni dönem çalışma programı ile program içerisinde yer alacak eğitim, teorik ve pratik kurslar ile tahmini bütçe görüşülüp karara bağlandı.

                Genel Kurulda konuşan Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, kısa bir konuşma yaptı. Cingöz 2018’de seçildiğindeki hedeflerinin çoğunluğunu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yapılan konuşmalarından ardından seçimlere geçildi.

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz’ün yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Hüseyin Çakmak, Selçuk Gül, Bülent Kanlılar, Mahmut Demirkan, Yıldırım Sain ve Hakan Gönay.  Disipli kurulu üyeleri ise Mehmet Başoğlu, Mehmet Dolbun ve Erol Altay’dan oluştu. Denetim Kurulu Üyleri ise Ali Şahin, Orhan Özçetin ve Şuayip İsmail Büyükvarlık tarafından oluşturuldu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali