“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 27 Temmuz 2011, Carsamba 16:43 tarihinde eklendi. 645 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Keşan Belediyesi'ne Ziyareti

CHP Milletvekili Kemal Değirmendereli'den Keşan Belediyesi'ne Ziyareti
Keşan Belediyesi'ne Ziyareti 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP Edirne Milletvekili seçilen Kemal Değirmendereli, 26 Temmuz 2011 Salı günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Saat 14.30 sıralarında gerçekleşen ziyarete CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı ile CHP Meclis Üyeleri Erdoğan Gümülcineli ve Ercan Ersoylu'da katıldılar.

Ziyaret sırasında ilk olarak konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli'nin belediyeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın vekilimiz bugün belediyemizi ziyarete geldi. Yakın bir zamanda bir genel seçim geçirdi. Demokrasinin gereği yapılan seçimlerde 3 milletvekili seçildi. Bunlardan 2'si CHP'li vekil oldu 1'i de AKP'li vekil oldu. seçimlerden sonra seçilen 3 milletvekilimizde artık bizim milletvekilimizdir. Bölgenin iradesi bu şekilde yansımıştır. Dolayısıyla Edirne'den seçilen bütün vekiller Edirne'nin sorunlarını Ankara'ya taşımak, yerinde görmek yöneticilerden bilgi almak, Ankara'ya iletmek ve orada çözüm aramakla görevlidirler diye düşünüyorum. Edirne'nin il olarak çok şeylere ihtiyacı var. Umarım bu yasama döneminde 3 milletvekilimizde Edirne'nin problemlerinin çözümünde ve bölgeye yatırımların çekilmesinde ciddi katkıları olacaktır. Bütün vekillerimizi de bölgemize geldiklerinde belediyeye ziyaretlerimizi bekliyoruz. İlk ağızdan hedeflerimizi, projelerimizi onlarla paylaşmak Ankara'da takip aşamasında her biriyle görüşmek ve yardım istemek durumundayım. Bu bağlamda da sağ olsun Kemal Bey belediyemizi ilk ziyaret eden Milletvekilimiz oldu. Ben kendisine hoş geldin diyorum ve başarı dolu bir yasama dönemi diliyorum.İnşallah bölgemize çok fazla hizmetler yaparsınız. Bu dönemde beklenti çok fazla. Daha önceki dönemlerden farklı bir biçimde 3 milletvekilinin birlikte koordinasyon halinde çalışacağı inancındayım" dedi.

Daha sonra söz alan Değirmendereli'de , milletvekili olduktan sonra ilk ziyaretimi Keşan Belediyesi'ne gerçekleştirdiğini belirterek "Bizim Mehmet başkanla daha Üniversite dönemine dayanan bir dostluğumuz beraberliğimiz var. Üniversite yıllarımızda daha bugünlerin hayalini kuruyorduk. Yani Keşan'ımızda daha yüksek sorumluluklar alma konusunda bir hedefimiz vardı.Ben de Edirne'de çok önemli ve zorlu bir görevi almış bulunmaktayım. Öncelikle başkanıma iki kocama geçmiş olsun diliyorum. Bir tanesi festivali bitirdiniz. Geçmiş yıllara oranla , yerel sanatçıların ve kültür etkinliklerinin daha fazla olduğu bir festivali yaşadık. Bence böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum. İkincisi de Erikli' deki satışla ilgili açılan davada beraat kararı çıkmış oldu. Belediyemiz yanlış bir iş yapmasa da başkanımız ve meclis üyelerimiz sıkıntılı bir dönem yaşadılar. Bu nedenle de geçmiş olsun diyorum. Belediye başkanımız bana az önce Keşanla ilgili çeşitli konulardaki sorunlarını aktardı. Bakıyorum. Erikli' nin,Yayla'nın ve Keşan'ın arıtma projesi, GÜNEKAB Projesi, Pazaryeri Projeleri var. Biz Edirne Milletvekili olarak bunlarla ilgili katkımız olacak.Bu projeler arasında Çevre ile ilgili projelerde TBMM Çevre Komisyonu'nda görev almış bulunmaktayım. Ergene için neler yapıldı, hükümetin Ergene ile ilgili düşünceleri neler. Bunları araştıracağız. Keşan'ımızın çevre sorunlarını da ekleyip en kısa zamanda en hızlı şekilde Keşanlıların ve bölge insanının daha temiz bir çevrede yaşamasını sağlayacak bu altyapı yatırımlarını hayata geçiririz" şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali