“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Şubat 2022, Pazar 12:45 tarihinde eklendi. 224 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaşagör güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Seçimli Genel Kurulu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Süleyman Yaşagör, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Yaşagör güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

Süleyman Yaşagör ve Fırat Nekes’in başkanlık için yarıştığı seçimli genel kurulda, üyelerin güvenini kazanan Yaşagör 298 oy alarak tekrar başkan seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda divan heyeti oluşturuldu.

Divan başkanlığına Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı ve Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Bapbacı, Katip üyeliklere Hasan Boz, İbrahim Demirbaş, Erdal Tan, Nuri Terzi seçildi. 

Üyelerin güvenini kazanan Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, “Yapılan değişiklikler sonrası fiyatları çok iyi takip edip güncellemeli ve işlerimizi korumaya çalışmalıyız. Salgın süresinde birçok esnaf dükkânlarını kapattı bası meslek gruplarında. Bizler kısıtlı olsak da çalışmalarımızı sürdürebildik. Tabi ki yeterli miydi, değildi. Ama en azından iş yerlerimiz kapanmadı. Kısıtlıda olsa satışlarımıza, ekmeğimizi evimize götürmemize herhangi bir engel olmamış oldu. Dolayısıyla salgın dönemi zor geçti” ifadelerine yer verdi.

Elektrik fiyatlarıyla ilgili TREPAŞ ile görüşme yaptıklarını söyleyen Yaşagör,  yüzde 13’lük bir indirim anlaşmasının gündeme geldiğini ancak enerji fiyatlarında hükümet tarafından belli indirim beklendiği için bu konuda beklemede olduklarını ifade etti.

Önümüzdeki hafta hükümetin almış olduğu enerji fiyatlarındaki düşüşten sonra bu sözleşmeleri imzalayıp tekrardan net üzerinden yüzde 13 indirim yapacaklarını beyan ettiklerini aktaran Yaşagör, şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Seçimli Genel Kurulu toplantısında meslekte 25 yılını dolduran bakkal ve tekelci esnafına plaket takdim edildi.

Seçimlere kırmızı listeyle katılan Fırat Nekes 79 oy, beyaz listeyle seçime katılan Süleyman Yaşagör ise, 298 oy alarak güven tazeledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali