“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 14 Şubat 2022, Pazartesi 16:51 tarihinde eklendi. 207 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Proje hayata geçti seminerler başladı

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi Hibesi almaya hak kazanan "Matematik Okuryazarlığı ve Öğretim Düzenleme Teknikleri" Projesi seminerleri başladı
Proje hayata geçti seminerler başladı

30 ilköğretim matematik öğretmeninin katılımıyla 5 gün- 35 saat süresince Matematik Okuryazarlığı ve Öğretim Düzenleme Teknikleri semineri göreceği projenin ilk etabı başladı.

İlk seminer İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Müdür Yardımcısı Müzekkâ Bayrak, semineri verecek olan Uludağ Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Altun ile öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, projenin önemine ilişkin yaptığı konuşmada, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, seminerin öğretmenler için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Uludağ Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi, ömür boyu matematiğe hizmet onur ödüllü Prof. Dr. Murat Altun, matematik okuryazarlığı sorusu seçme ve yazma, pısa ve matematik okuryazarlığı ilişkisi, matematiği durum tasvir etmede, karar almada ve yorum yapmada kullanma, çift odaklı öğretim modelinin tanıtılması ve matematik okuryazarlığını geliştirmeye uygun tasarlanan etkinliklerin uygulanması konularında eğitim verecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe alan projenin ortakları arasında Lalapaşa, Süloğlu, Havsa ve Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri de yer alıyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali