“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Şubat 2022, Çarşamba 15:23 tarihinde eklendi. 239 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan İba; “Sivil toplum örgütleriyle omuz omuza çalışmak önceliğimizdir”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne'de faaliyet gösteren esnaf ve zanaatkârların odalarına ziyarette bulundu.
Başkan İba; “Sivil toplum örgütleriyle omuz omuza çalışmak önceliğimizdir”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 2022 yılının ilk ayında çok sayıda toplantı ve ziyaret gerçekleştirdi.

Pandemi dolayısıyla uzun zamandır gerçekleştiremedikleri İlçe Danışma Meclislerinin tamamını Ocak ayında tamamlayan Başkan İba, Şubat ayının ilk gününü Edirne'deki esnaf ve zanaatkarlar odaları gibi sivil toplum örgütlerini ziyarete ayırdı.

Sabah ilk olarak Şubat Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'na başkanlık eden İba, toplantı için "Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte gündem maddeleri hakkında değerlendirmeler yaptık, görüş alış verişinde bulunduk. Son derece verimli bir toplantı ile yeni aya bismillah dedik" dedi.

Ardından yapılan son seçimle güven tazeleyip göreve yeniden seçilen Edirne Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selçuk Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İba'nın sonraki durağı Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Oda'nın Başkanlık seçimlerinde, göreve yeniden seçilen Hakan Fındıklı ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan İba, yeni kurulan Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu'na ve Federasyonun ilk Başkanı Sedat Tosun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Federasyon merkezinde muhtarlarla görüşen Başkan İba, muhtarlarla sohbet edip köy ve mahallelerinin durumlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan İba "Edirnemizdeki tüm meslek odalarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı tek tek ziyaret edip çaylarını içmek, hatırlarını sormak en önemli gündem konularımızdandır. Önümüzdeki günlerde de ziyaretlerimize devam edeceğiz. Edirnemizin nabzını tutmak için sivil toplumun sesini duymak ve onlarla omuz omuza iş birliği içinde çalışmak önceliğimizdir" şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali