“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 07 Ocak 2022, Cuma 12:24 tarihinde eklendi. 204 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LALAPAŞA’DA DOĞALGAZI OLMAYAN EV KALMAYACAK

Edirne’nin Lalapaşa ilçesi, doğalgaza kavuştu. Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Aslan, seçim vaadi olan doğalgazı ilçe halkına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ilk etapta yüzde 40’lık bölüme verilen doğalgazın 2022 yılı bitmeden ilçenin tamamına ulaşacağını müjdeledi.
LALAPAŞA’DA DOĞALGAZI OLMAYAN EV KALMAYACAK

31 Mart 2019’da göreve geldiğinde verdiği sözlerden birisi olan doğalgazı ilçe halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, bu yılki proje ile yaklaşık olarak yüzde 35-40 civarında vatandaşın doğalgaz ile tanışacağını ifade etti.

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde yaşayan vatandaşlar doğalgaz sevinci yaşıyor. AK Partili Belediye Başkanı İsmail Aslan’ın 2019 yılında göreve geldiğinde seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ilçede kullanılmaya başlandı.

“2022 yılında ilçemizin tamamına gaz verilmesi hedefleniyor”

Hedeflerinin 2022 yılı bitmeden ilçenin tamamına doğalgaz verilmesi olduğunu aktaran Başkan Arslan, “İlçemiz küçük ve şirin bir ilçedir. Yaklaşık 2 bin civarında bir nüfusumuz var. İlçemizin küçüklüğünden dolağı bu güne kadar birçok hizmet geç gelmiş. Ama biz devletimizin bütün imkânlarını kullanarak geçtiğimiz 2 buçuk yıllık süre zarfında sadece doğalgaz ile kalmayıp üçüncü TOKİ’mizi yaptık. İçme suyu projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. İçme suyu sorunu tahmini 50 yıllık borularla sağlanıyordu. Görseniz su içmezsiniz o derece eski ve kötüydü. SUKAB projesi ile devletimizin sağladığı yüzde 50 hibeyle yenileme çalışmalarında son aşamaya geldik” şeklinde açıklamada bulundu.

“Çok olumlu dönüşler aldık, projeler üretmeye devam edeceğiz”

Hayata geçirdikleri projelerle ilgili vatandaşlardan oldukça olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Başkan Arslan, “Özellikle içme suyu projemiz, doğalgazın ilçemize gelmesi ve TOKİ konutlarının yapılması vatandaşlarımızı son derece mutlu etti. Devletimizin tüm imkânlarını ilçemiz için harcamaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali