“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 07 Temmuz 2011, Persembe 13:23 tarihinde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ailesine Olan Sevgisini Sırtına Kazıttı

Edirne'nin Enez İlçesi'nde yaşayan Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Erhan Savaş, sırtına anne ve babasının 35 yıl önceki nişan törenlerinde çekilen fotoğrafını dövme olarak yaptırdı.
Ailesine Olan Sevgisini Sırtına Kazıttı Edirne'nin Enez İlçesi'nde yaşayan Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Erhan Savaş, sırtına anne ve babasının 35 yıl önceki nişan törenlerinde çekilen fotoğrafını dövme olarak yaptırdı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan ve yaz tatillerinde ağabeyi Erkan Savaş ile birlikte Enez'de motel işleten Erhan Savaş, eczacı babası 63 yaşındaki Adil Savaş ve ev kadını annesi 58 yaşındaki Nesrin Savaş'ın, 1976 yılındaki nişanlarında çekilen fotoğrafını albümlerin içinden çıkartarak sevgisini göstermek için sırtına dövme yaptırmaya karar verdi. Geçen mayıs ayında 550 lira karşılığında 7 saat süren çalışmanın ardından fotoğrafı sırtına dövme olarak kazıtan Savaş, Anneler Günü'nde bu dövmeyi anne ve babasına gösterdi.

Erhan Savaş, anne ve babasını çok sevdiğini söyledi. Savaş, "Onlar benim her şeyim. Onları hep yanımda yaşamak istedim ve bu dövmeyi yaptırdım. Onları ömrüm boyunca hep sırtımda taşıyacağım" dedi.

ANNE VE BABASI ŞAŞIRDI

Adil Savaş, oğlunun sırtındaki dövmesini görünce hayretler içerisinde kaldığını belirtti. Savaş, "Hayretler içerisinde kaldım, şoke oldum. Ben dövmeyi pek sevmem vücutlarda. Ancak gençlik tercih ediyor. Bizi sırtına kazıtması hoşuma gtti. Gerçekten çok teşekkür ederim. Sevgisini böyle dile getirdi. Önce kızmıştım ama sonra hoşuma gitti" diye konuştu.

Anne Nesrin Savaş ise, "Oğlum yanımıza geldi ve 'Anne sana sürprizim var' dedi Anneler Günü için. Görünce şaşırdım, inanamadım. Bizi çok sevdiği için yaptırdığını söyledi. Dövmedeki resim de bizimkinin aynısı olmuş" dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali