“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 29 Mart 2021, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 2567 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VAHŞİ CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Şükrü Paşa Mahallesi 207'inci sokaktaki MSB Apart Evleri'nin 6'ınc katında birlikte kaldığı arkadaşı tarafından tartışma sonucu kesici bir aletle kafasına aldığı darbeler sonrası vahşice öldürülen K.Ş.(30)'nin cinayet detayları belli oldu. İnşaat işçisi 30 yaşındaki K.Ş’yi vahşice öldüren zanlı Ö. Y.'nin ifadesi ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Ö.Y. birlikte kaldığı K.Ş.’yi kıskançlık yüzünden öldürdüğünü itiraf etti.
VAHŞİ CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları 4 saatlik çalışmanın ardından cinayeti işleyen Ö. Y.'yi (43) Uzunköprü Dereköy’de kıskıvrak yakalamıştı. Gözaltına alınan ve suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.

Uzunköprü ilçesinde yaşayan ve ilçeye gitmediğinde zaman zaman iş arkadaşı olan K.Ş’ ile birlikte aynı evde kaldıklarını söyleyen Ö.Y. ifadesinin devamında ise şu açıklamalara yer verdi; bir kadın yüzünden K.Ş. ile aralarında tartışma ve kıskançlık krizi yaşandığını en son tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Özgür Y. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Olay nasıl olmuştu?

Gelen bir ihbar üzerine Şükrü Paşa Mahallesi 207'inci sokaktaki MSB Apart Evleri'nin 6'ınc katındaki daireye giden Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, İnşaat işçisi K.Ş’nin cansız bedeniyle karşılaşmıştı. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları 4 saatlik çalışmanın ardından cinayeti işleyen Ö. Y.'yi (43) Uzunköprü Dereköy’de kıskıvrak yakalamıştı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : cinayet edirne
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali