“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Haziran 2011, Cuma 22:57 tarihinde eklendi. 819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise Öğrencisi, Oynadığı Tabancanın Ateş Alması Sonucu Öldü

Edirne'nin Süloğlu İlçesi'nde lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Mahmut Baturalp Özpürçüklü, uzman çavuş olan babasının beylik tabancasıyla oynarken, silahın ateş olması sonucu yaşamını yitirdi
Lise Öğrencisi, Oynadığı Tabancanın Ateş Alması Sonucu Öldü Edirne'nin Süloğlu İlçesi'nde lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Mahmut Baturalp Özpürçüklü, uzman çavuş olan babasının beylik tabancasıyla oynarken, silahın ateş olması sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, sabaha karşı Süloğlu'ndaki askeri lojmanlarda meydana geldi. Edirne Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Mahmut Baturalp Özpürçüklü, Uzman Çavuş olan babası Halil İbrahim Özpürçüklü'nün beylik tabancasını aldıktan sona odasına geçti. Odasında tabanca ile oynarken silah ateş aldı ve Mahmut Butaralp Özpürçüklü vuruldu. Aile silah sesi üzerine odaya gelince, oğullarını kanlar içinde gördü ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler Mahmut Baturalp Özpürçüklü'nün öldüğünü belirledi. Ekiplerin incelemesinin ardından talihsiz öğrencinin cesedi Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARKADAŞLARI ŞOKTA

Mahmut Baturalp Özpürçüklü'nün ölüm haberi, bugün karne heyecanı yaşayan öğrenciler arasında şaşkınlık yaşattı. Edirne Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci, "Eğitim ve öğretim durumu gayet iyi. Sınıfını da direk zayıfsız geçmiş. Başarılı bir öğrencimiz. Okulla ilgili bir sorunu yok. Dört dörtlük bir öğrenci. Olayın neden olduğunu bilmiyoruz" dedi.

KARNESİ OKULDA KALDI

Mahmut Baturalp Özpürçüklü'nün karnesi ise alan olmayınca okulda kaldı. Karesindeki notlar ise şöyle: Dil ve Anlatım: 2, Türkçe Edebiyatı: 3, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: 4, Tarih: 2, Coğrafya: 3, Geometri: 3, Matematik: 4, Fizik: 3, Kimya: 3, Biyoloji: 3, Sağlık Bilgisi: 3, Yabancı dil: 2, Beden Eğitimi: 5, Görsel Sanatlar (müzik): 4.

Mahmut Baturalp Özpürçüklü'nün cenazesi toprağa verilmek üzere Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'ne gönderildi. - Edirne / Süloglu


(Doğan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali