“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Haziran 2011, Carsamba 22:17 tarihinde eklendi. 834 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Edirne Milletvekillerinden Havsa'ya Teşekkür Ziyareti

CHP'den Edirne milletvekili seçilen Recep Gürkan ile Kemal Değirmendereli, Havsa'ya teşekkür ziyareti yaptı.
CHP Edirne Milletvekillerinden Havsa'ya Teşekkür Ziyareti .

CHP Edirne İl Başkanı Şükrü Ciravoğlu ile birlikte partisinin Havsa ilçe teşkilatını ziyaret eden Gürkan ve Değirmenli'yi, İlçe Başkanı Fedai Işık, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, İl Genel Meclis Üyeleri Selim Sadıç, Tacittin Çalın ile diğer partililer karşıladı.

Milletvekilleri ve il başkanı Şükrü Ciravoğlu yaptıkları konuşmada, CHP Havsa ilçe teşkilatına seçimde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Gürkan, halkımız önümüzdeki 4 yıllık süreçte CHP'ye muhalefet görevi verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Ben halk 'bizi anlamadı' demeyeceğim. 'Kendimizi anlatamadık' diyeceğim. Çünkü başka anlatan birileri varsa demek ki biz bir şeyleri eksik yaptık. Önce çuvaldızı kendimize batırmamız gerektiğini düşünüyorum. Edirne'de cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık. Yüzde 51 oy aldık. Türkiye 3. 'sü olduk. Bunu partimizin her platformunda dile getireceğim. Havsa ilçe teşkilatına, kadın teşkilatımıza ve Havsa halkına teşekkür ediyoruz. "

Kemal Değirmendereli de, buruk bir sevinci yaşadıklarını belirterek, arzu edilen sonucun genelde alınamadığını bildirdi.

Değirmendereli, "Biz Edirne'de iki milletvekili değiliz. Önümüzdeki günlerde iktidar partisinin milletvekili ile beraber Edirnemiz için ne gerekiyorsa bunların çalışmalarını da yapacağız" dedi.

Bundan sonra Seçim sonuçlarını iyi okuyarak yeniden çalışmaya başlayacaklarına işaret eden Değirmendereli, seçimde olağanüstü gayret gösteren il ve ilçe örgütlerine teşekkür etti.

 
 
 
anadolu ajans

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali