“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 14 Haziran 2011, SALI 22:59 tarihinde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tekirdağ'da Kuduz Köpek Paniği

Sağlık ocağı ve polis lojmanlarının bulunduğu noktada telsizlerden bir köpeğin kuduz olabileceği ve lojmanda bulunan çocuklara saldırdığı yönündeki anons panik yaşattı.
Tekirdağ'da Kuduz Köpek Paniği Tekirdağ'ın Altınova Mahallesi'nde sağlık ocağı ve polis lojmanlarının bulunduğu noktada telsizlerden bir köpeğin kuduz olabileceği ve lojmanda bulunan çocuklara saldırdığı yönündeki anons panik yaşattı.

Anons üzerine onlarca polis ekibi olay yerine gitti. Polis araçları ile sağlık ocağının kapısında kıstırılan köpeğin ağzından salyalar aktığı görüldü. Etrafa saldırma ihtimaline karşı polisler av tüfeği ve tabancalarını çekerek hazır bekledi. Tekirdağ Belediyesi, hayvan barınağı yetkilileri olay yerine gelerek, köpeği etkisiz hale getirdi.

Köpeğin etkisiz hale getirilmesinden sonra Tekirdağ Belediyesi'ne ait itfaiye erleri köpeğin gezdiği ve bulunduğu yerlere tazyikli su tutarak dezenfekte etti.

Mahalle ve lojman sakinleri, mahallede başı boş köpeklerin sayısının çok olduğunu, çocuklarını okula yalnız yollayamadıklarını belirterek, yetkililerden bir an önce önlem almalarını istedi. Uzmanlar ise havaların ısınması ile bu tür vakaların artabileceğini belirtti.


(Cihan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali