“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 Ocak 2021, Pazartesi 05:53 tarihinde eklendi. 1699 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seyyar satıcılar kurallara uyuyor

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olduğu yerlerde tezgah açan seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi. Kentin trafiğe kapalı ve yayaların yoğun olduğu caddelerde denetim yapan ekipler, seyyarlara kendilerine tanınan yerde satış yapmaları gerektiğini hatırlattı.
Seyyar satıcılar kurallara uyuyor

Edirne'de geçişleri engelleyen ve trafiğe kapalı bölgelerde satış yapan seyyarlar, Kovid-19 salgın tedbirleri konusunda uyarılarak kendilerine verilen bölgelere yönlendirildi.

 Edirne'nin trafiğe kapalı Saraçlar, Çilingirler ve Balıkpazarı caddelerinde bazı seyyar satıcıların yolu kapatması nedeniyle zabıta müdürlüğü ve il emniyet müdürlüğü ekipleri denetim yaptı. Yapılan denetimlerde Kovid-19 salgın tedbirleri gereği sosyal mesafe ve maske uyarısı yapılırken, seyyar satıcıların kendilerine verilen bölgeden dışarıya çıkıp çıkmadığı kontrol edildi.

Ekiplerin kentin işlek noktalarında gün boyu dolaşarak kontrol ettiği görülürken, genel olarak kurallara uyulduğu gözlemlendi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali