“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Haziran 2011, Carsamba 07:45 tarihinde eklendi. 1157 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya'da bulunan fotoğraf dernekleri Kıyıköy'de buluştu.

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD)öncülüğünde Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği(KIFSAD), Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği(TEFSAD), Trakya Fotoğraf Sanatçıları Derneği(TFSD) Kırklareli Kıyıköy'de bir araya gelerek birlikte bir fotoğraf çalışması gerçekleştirdiler.
Trakya'da bulunan fotoğraf dernekleri Kıyıköy'de buluştu. Pazar günü gerçekleştirilen etkinlikte 4 dernek üyeleri Tekirdağ Saray'a bağlı olan, İstanbul Kırklareli ve Tekirdağ'ın birleştiği nokta olan Kastro'da buluşarak, birbirleriyle tanıştılar. Kastro'da dernek başkanları söz alarak kendi derneklerini ve yapmış oldukları çalışmaları kısaca anlattılar. İlk önce sözü Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve EFOD üyesi Enver Şengül aldı. Derneklerin bir araya gelerek yapmış oldukları, bu etkinlik ile birlikte fotoğraf çekme imkanı bulduklarını belirten Şengül, bu etkinliklerin daha fazla olması gerektiğini dile getirdi.

EFOD Başkanı Serdar iyiiz, TEFSAD Başkanı Mehmet Bostancı, KIFSAD Başkanı Arif Tekin ve TFSD Başkanı Uğur Kıray söz alarak derneklerinin yapmış oldukları çalışmaları ve projelerinden bahsettiler. Kastro'da yaklaşık 1 saat kadar çekim yapıldıktan sonra Kıyıköy'e geçen derneklerin üyeleri, Kıyıköy'de harika manzara karşısında birbirinden güzel fotoğraflar çekerek, en iyi kareyi çekmek için uğraş verdiler. Kıyıköy'de eski çağlardan kalma, taşlar oyularak yapılmış manastırda fotoğraf çekerek, daha sonra deniz feneri, oradan da limanda bir balıkçı teknesi kiralayarak denize açılan fotoğraf sanatçıları bu sefer de kıyıyı denizden fotoğraflama imkanı buldular.

Son olarak Kıyıköy'de akşam yemeği yenildi, dernek üyeleri toplu bir halde,birlikte hatıra fotoğrafı çektirilerek, Kıyıköy'den ayrıldılar.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali